TinTT staat voor 'Treffend in Totale Techniek'

Treffend in Totale Techniekk zet zich in voor technische projecten van opdrachtgevers in alle technologische sectoren. Wij hebben diepgaande kennis en ervaring op de vlakken van automatisering, elektrotechniek en werktuigbouw en excelleren in multidisciplinaire projecten waar componenten van deze expertises samenkomen. U kunt ons inzetten voor consultancy, projectmanagement of procesengineering.

TinTT ondersteunt bedrijven in de industrie en assemblage met multidisciplinaire projectmanagers en ingenieurs. Zij bieden toegevoegde waarde bij het oplossen van complexe problemen in productieomgevingen en blinken uit in projecten waarin overkoepelende kennis en ervaring rond automatisering, werktuigbouw en elektrotechniek gevraagd wordt. Onze speerpunten? Projectmanagement, engineering en optimalisatie.

De zelfstandige professionals van TinTT leveren toekomstvaste oplossingen bij gerenommeerde opdrachtgevers dankzij een praktische, integrale aanpak en een continue focus op kwaliteit en professionaliteit. Op ieder moment kunnen zij terugvallen op onze kennis, onze ervaring of ons uitgebreide netwerk van specialisten. Wij kijken er naar uit om ook u te ondersteunen bij uw project of productieproces.

TinTT heeft zich veelvuldig bewezen bij complexe projecten in productieomgevingen van de industrie en assemblage. In onze klantenkring bevinden zich onder andere BASF, Johnson & Johnson, Heineken, Philips, TenCate en Waternet. Indien u meer informatie wilt over referenties en werkzaamheden, verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Missie


De missie die TinTT zich zelf tot doel stelt vertaalt zich in het voorzien van de industrie in tijdelijke en permanente behoefte aan technisch hoogwaardige kennis en capaciteit voor de ontwikkeling van hightech producten en productieprocessen.